Translate

dimecres, 29 de gener de 2014

Hem conegut al President Irla

Mussa i jo cercàvem el lloc on hi ha una oficina del Síndic de Greuges.

Seguint diverses indicacions, de veïns i el navegador del Google maps , hem anat a peta al carrer Algavira 65-69, La Fundació Josep Irla, esta be que en Mussa no sàpigues qui era , pero , jo NO SABIA QUI ERA, no tenia el seu nom enregistrat en cap lloc de la meva memòria.

Quan he llegit alguns aspectes sobre ell  en el fulletó que m'he endut del mostrador que hi ha a l'entrada , m'he engrescat en saber mes del que va ser el President de la Generalitat en l'exili, desprès de l'assassinat del President Companys.

Potser ha estat l'inspiració del espai aquell i del nom del President, Irla el cas es que Mussa i jo em estat "pintant" una gran actuació relacionada amb ensenyar i aprendre, tot a l'hora els uns d'els altres. Hem pintat sobre la sorra del passei maritim alló que se'ns ha ocurregut a tots dos. Una fira periódica en la Rambla del Poratalet.

La Rambla del Coneixement ,  com li hem anat dient a la Rambla del Portalet, amb l'Hotel de les noies, que ens ho imaginavem totalment rehabilitat i dedicat a ensenyar a les  noies com el seu nom indica. Hem  pintat el paper de la escola La Campana, els dos Casinos , el del joves i el dels senyors (senors i seniores) , hem "pintat la complicitat" de la Cambra de Comerç 1. AfreeQanOS - Converses x Entendre - Google Sites

  https://sites.google.com/a/orientator.org/.../afreeqano...
  Traducir esta página
  Parlem X entendre Fem Converses X Entendre un cicle orientat Nou Vinguts - Nous Veïns procedents de paisos d'Àfrica i Asia actualment residents en Catalunya.
 2. Senegal - Converses x Entendre

  converses.orientator.org/home/afreeqanos/senegal
  Traducir esta página
  AfreeQanOS · AsiaTICs · Calendari Properes Converses · esvorancs ? No Gracies ...Qorners. especial per a dones i nens homes i joves‎ > ‎AfreeQanOS‎ > ‎ ...
  Has visitado esta página 3 veces. Fecha de la última visita: 14/01/14.

 3. Gracies a Samba - Cooperar + es Excel·lència

  cooperar.orientator.org/.../en...del.../graciesasamba
  Traducir esta página
  Cerca en aquest lloc. + Intel·ligència emocional Testimonis · AfreeQaNOS · + Optimisme en els Comerços. Nous canals de Comunicació per els petits.
  Has visitado esta página 3 veces. Fecha de la última visita: 21/11/13.

1 comentari:

 1. El futur de Eapanya depèn de Catalunya .... diuen

  Dels Catalans i de les catalanes que hem nascut a Catalunya i es que van venir despres de la guerra , al llarg de la dictadura franquista
  ElsColorsdeCatalunya.blogspot.com

  Nascuts i nou vinguts que es queden i arrelen
  Els Nous veïns que han arribat a Catalunya al llarg dels anys declaren
  1er vaig venir per que em donaven o trobaria feina

  2on em vaig "enamorar del país " de la seva gent , de la amabilitat la cortesia i els atractius dels territoris

  ResponElimina